PromptBase najveća baza promptova

Pozdrav, prijatelji! Danas sam otkrio nešto što bi moglo da bude game changer kada su u pitanju AI modeli. Radi se o PromptBase-u, online marketu gde možete naći i prodati najbolje kvalitetne promptove koji će dati fantastične rezultate.

Znam da je pronalazak dobrih promptova za modele kao što su DALL·E, Midjourney i GPT jako teško. Ako ste dobri u kreiranju promptova, verovatno ste se susreli sa problemom da ne znate kako da naplatite svoje znanje i veštine. PromptBase je tu da reši taj problem.

PromptBase baza promptova chatgpt midjourney

PromptBase je market na kojem možete kupiti i prodati kvalitetne promptove koji će dati najbolje rezultate i uštedeti vam novac na API troškovima. Osim toga, možete prodati svoje promptove i zaraditi od svojih veština kreiranja promptova.

Sve što treba da uradite je da postavite svoje promptove na market, povežete se sa Stripe-om i postanete prodavac za samo dva minuta. Na PromptBase-u možete odmah početi sa kreiranjem promptova koristeći Stable Diffusion i prodavati ih na tržištu.

PromptBase baza Promptova AI sajtovi

Još jedna cool stvar kod PromptBase-a je da možete generisati slike direktno unutar platforme i to besplatno! Svaki dan dobijate pet besplatnih kredita za generisanje.

Nadam se da će vam ovaj blog post pomoći da razumete koliko je važno imati dobre promptove i da PromptBase može biti sjajno mesto za prodaju vaših promptova i zaradu novca od vaših veština. Pozdrav!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like