5 AI sajtova koji kreiraju VIDEO za vas!

Da li ste ikada želeli da napravite video za društvene mreže, ali se osećate kao da vam nedostaje vremena ili umeća? Ne brinite, imam neverovatno rešenje za vas! Korišćenjem AI sajtova možete lako i brzo da kreirate privlačne video sadržaje. U ovom blog postu ću vam preporučiti 5 AI sajtova koji će vam pomoći da kreirate video sadržaj za društvene mreže u rekordnom vremenu, bez potrebe da ulažete previše vremena ili novca.

  1. Fliki – Za samo dva minuta, možete pretvoriti scenarije ili blog postove u video zapise sa realističnim glasovima. Napravite video sadržaj od članaka koje objavljujete na svom blogu. Glasom avatara koji zvuči prirodno plus imate široku kolekciju izbora avatara i drugih medija. Ova platforma ima preko 30.000 kreatora sadržaja koji rade za kompanije kao što su Google, Meta, Bytedance i Upwork.
  2. Shuffl je inovativna platforma za proizvodnju videa koja koristi veštačku inteligenciju (AI) kako bi ubrzala proces proizvodnje. Uz pomoć ove platforme, preduzeća mogu lako da proizvedu personalizovan video sadržaj visokog kvaliteta.
  3. Pollinations – Sjajna AI platforma kroz koju možete da generišete sjajan video. Njihovi programeri pišu kod za kompanije koji se zasniva na najnovijim AI modelima, što omogućava prilagođene rezultate i individualnu estetiku. Koristeći aplikaciono programiranje (API), AI kreacije se mogu direktno integrirati unutar veb sajtova. Stvaranje je pojednostavljeno, brže i zabavnije.
  4. Studio D-ID – Ovo je prva platforma na svetu koja kombinuje GPT-3, stabilnu difuziju i jedinstvenu tehnologiju animacije lica razvijenu od strane D-ID. U roku od nekoliko sekundi, generativna veštačka inteligencija će pretvoriti vašu ideju u avatar koji govori.
  5. Designs AI – Verovatno i najbolja AI platforma mreže, na primer. Korišćenjem veštačke inteligencije omogućava se kreiranje raznih modela, videa, logotipa i banera za samo dva minuta. Ovo je neverovatno moćna platforma koja omogućava korisnicima da lako kreiraju vizuelno privlačne marketing materijale u kratkom vremenskom periodu bez potrebe da ulože značajna sredstva i vreme.

Sačuvajte ovaj članak jer će vam zatrebati. Uvek mi možete pisati za pomoć ili savet.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like