25 neverovatnih AI sajtova za audio

Tehnologije audio-montaže koju pokreće AI nude mnoštvo prednosti, uključujući eliminisanje pozadinske buke, generaciju sintetičkih glasova i automatsku transkripciju audio fajlova.
Ovi AI alati, odnosno sajtovi imaju nekoliko aplikacija i mogu se koristiti u različitim scenarijima korišćenja, uključujući sledeće:

Uređivanje podkasta može se obaviti uz pomoć AI algoritama, koji automatski mogu eliminisati nepoželjnu buku i poboljšati kvalitet zvuka.

Glasovi: Veštačka inteligencija se može koristiti za proizvodnju glasova koji se mogu koristiti za kreiranje glasova na različitim jezicima i dijalektima.

Usluge koje transkribuju glasan govor u pisani tekst mogu da olakšaju generisanje pisanih transkripata i titlova. AI alati mogu da urade ovu konverziju.

Audyo

Kreirajte i modifikujte zvukove koji zvuče kao ljudi uz pomoć Audyoa, programa koji je vođen veštačkom inteligencijom.

Audyo je jednostavan AI alat za kreiranje zvuka koja omogućava korisnicima da kreiraju visokokvalitetni audio sadržaj jednostavnim uređivanjem reči. Omogućava prilagođavanje, zamenu zvučnika i izgovora i pogodnost putem prijavljivanja pomoću Google-a. Idealan je za podkastere, video producente, marketere i druge kreatore sadržaja.

Krisp

Krisp je softver za otkazivanje buke koju pokreće veštačka inteligencija koji je trebalo da poboljša kvalitet onlajn sastanaka i razgovora.

Krisp uklanja glasove, zvukove i odjekuje iz pozadine kako bi osigurao jasne i bez ometanja onlajn sastanaka i poziva. Ovaj AI alat je kompatibilan i sa Mac i sa Windowsom i pruža uvid u poboljšanu komunikaciju. Idealan je za sve koji rade od kuće, nastavnike i profesore, studente i preduzeća koja žele da poboljšaju kvalitet komunikacije.

Adobe Podcast

Daje vam dve jednostavne, besplatne alatke za poboljšanje zvuka sadržaja. Smanjite pozadinsku buku i odjeke da biste poboljšali govor. Koristite pun potencijal mikrofona tako što ćete uraditi proveru mikrofona. Primarni proizvod, koji je sada na listi čekanja, daje obećanje da će ponuditi audio snimanje i montažu sa AI alatom, a sve to online.

Koe Recast

Najnaprednija aplikacija za promenu glasa veštačke inteligencije na svetu.

AI tehnologija omogućava korisnicima da promene svoj glas u različite stilove, kao što su narator, ženski ili anime, za korišćenje u video zapisima, podkastima i kreiranju audio sadržaja.

CrystalSound

CrystalSound koristi AI tehnologiju za uklanjanje neželjene buke i ometanja tokom poziva, snimaka i sastanaka na mreži. Sa svojim naprednim algoritmima i najmodnijim karakteristikama, CrystalSound može da eliminiše pozadinsku buku, odjeke, efekte zavijanja i druge glasove, osiguravajući da možete jasno i efikasno da komunicirate. CrystalSound funkcije uključuju dvosmerno uklanjanje buke, poboljšanje jasnoće, HD omogućavanje glasa, prikrivanje gubitka zvuka, suzbijanje akustičnog/sobnog eha i personalizovano poboljšanje zvuka.

Swell AI

Swell AI je AI pisac za podkastere koji automatizuje kreiranje beleški podkast emisija, članaka, objava na društvenim mrežama, transkripta, podkast sumiranja, naslova, LinkedIn postova i još mnogo toga. Korisnici jednostavno otpremaju svoje podkast epizode na kontrolnu tablu, a AI pisac generiše pisani sadržaj na osnovu sadržaja epizode. Swell AI se integriše sa različitim tokovima proizvodnje podkasta i nudi planove cena za hobiste, profesionalce i preduzeća. Pored toga, platforma nudi ChatGPT interfejs koji pokreće OpenAI jezički model, omogućavajući korisnicima da pišu Tvitove i LinkedIn objave na osnovu otpremljenog podkasta.

SpeechGen

SpeechGen.io rešenje da iz napisanog teksta kreirate govor sa realističnim ljudskim glasovima i ogromnom jezičkom podrškom. Ludilo! On može besplatno da konvertuje audio datoteke u MP3, WAV i OGG; skladišti do 2.000.000 znakova po konverziji; i čita veoma duge tekstove odjednom. Takođe se može koristiti u komercijalne svrhe, kao što su YouTube, Tik Tok, Instagram, Facebook, Twitch, Twitter, podkasti, video reklame, reklame, e-knjige, prezentacije i drugo. Verovatno najbolji AI alat za sada.

AI alat sajt audio video

MusicLM

MusicLM pravi muziku na 24 kHz koja ostaje stabilna nekoliko minuta modeliranjem procesa uslovne muzičke sinteze kao hijerarhijskog problema sa modeliranjem sekvencu po sekvencu.
Prema testovima, MusicLM radi bolje od starijih sistema u smislu kvaliteta zvuka i vernosti pisanom opisu. Štaviše, pokazue da MusicLM može da se uslovljava i tekstom i melodijom tako što će pokazati kako može da promeni zviždane i pevušeće melodije kako bi se podudarao sa opisom tog stila sa natpisom teksta. Obezbeđuje MusicCaps, skup podataka od 5.600 muzičko-tekstualnih parova sa sveobuhvatnim tekstualnim opisima kojima su doprineli ljudski specijalisti, kako bi pomogli buduće proučavanje.

Vocal Remover

Ovo je AI alat više za karaoke, na primer. Možete da odvojite vokalne i instrumentalne stvari u pesmama. Odličan za kreiranje accapella ekstraktora ili karaoke pozadinskih numera. Kada jednom budete odabrali pesmu, veštačka inteligencija će napraviti razliku između vokalnih i instrumentalnih numera. Dobićete dve numere: akapela verziju i karaoke verziju vaše pesme (izolovani vokal). Uprkos zamršenosti usluge i velikoj ceni, možete je koristiti za šta god želite. Obrada obično traje deset sekundi.

Dubb Media

Dubb je generator marketinškog sadržaja sa AI pogonom, dizajniran za kreatore podkasta. Nudi funkcije kao što su konverzija sadržaja, rast gledalaca i fleksibilne cene. Ona se trudi da podkast stvaraocima nastoji da poboljšaju svoj sadržaj, marketari sadržaja koji žele da optimizuju sadržaj za različite platforme, kao i preduzeća i organizacije koje žele da prošire svoju podkast publiku. Dubb nudi efikasno rešenje za kreatore podkasta da pojednostave svoje napore za proizvodnju sadržaja i rast publike.

Listener

Listener.fm AI alatka je alatka dizajnirana da poboljša post-produkciju podkasta kroz AI-powered content generation. On nudi funkcije kao što su automatizovano kreiranje sadržaja, ušteda vremena, lakoća korišćenja, korisnička podrška i korišćenje predmeta za različite podkastere, kao što su hobisti, profesionalci i podkast mreže. To je dragoceno sredstvo za podkastere koji žele da unaprede svoj post-produkcijski proces i maksimalno angažovanje publike.

Voice AI

AI menjač glasa u realnom vremenu. Kloniranje glasova i dodavanje bespomoćne integracije govora u aplikaciju su dodatne funkcije. Gejmeri, strimeri i korporacije mogu da ga koriste za konferencijske pozive i sastanke. Prva decentralizovana UGC platforma za glasove imala je 50k mesečno aktivnih korisnika nakon mesec dana u beta verziji. Sjajan alat koji morate da probate.

Voice AI sajt alat

Castmagic

Castmagic je alat koji takođe pokreće AI dizajnirana da pojednostavi proizvodnju podkasta i zadatke posle proizvodnje. On sadrži automatizovano kreiranje sadržaja, integraciju sa alatima kao što su Slack i Zum, kao i funkcije prilagođene korisnicima. Dostupan je na više platformi, uključujući macOS, Windows, Linux i različite pregledače. Idealan je za različite podkastere, kao što su kreatori sadržaja koji žele da uštede vreme, podkasteri koji žele da povećaju vidljivost i maksimalno povećaju prihode, takođe i audio profesionalce koji imaju za cilj da poboljšaju kvalitet i angažovanje svog sadržaja.

Voiceful.io

AI vebsajt koji može da obezbedi pokretanje glasa od teksta do AI, AI pevanja i AI razgovora. Ovaj AI sajt obezbeđuje stavke kao što su Cloud API i SDK. Španski i engleski mogu biti producirani od strane Voiceful.io’s AI kao pesme i govori. Korisnik može da bira između 10 i 20 glasova da bi preobrazilo svoje glasove u glasovnom morfingu.

Noise Eraser

Noise Eraser je AI alat za smanjenje buke od strane DeepWave-a dizajnirana za efikasnu i pogodnu audio obradu. Sadrži razdvajanje buke jednim klikom, interfejs pogodan za korisnike, minimalno vreme obrade, precizno smanjenje buke i 10.000+ resursa za obuku ljudskog glasa i buke. Idealan je za video urednike, podkastere i kreatore sadržaja koji žele da poboljšaju kvalitet zvuka svojih projekata. Noise Eraser nudi pouzdano i pogodno rešenje za one kojima je potrebna efikasna audio obrada i smanjenje buke. Sjajan AI alat!

Koolio.ai

Koolio.ai je AI platforma dizajnirana da pojednostavi kreiranje podkasta. Ključne funkcije i prednosti Koolio.ai je alat zasnovan na vebu za kreatore podkasta koja obezbeđuje intuitivni interfejs, snimanje i transkripciju, automatsku selekciju, napredno uređivanje i efekte. Idealan je za podkastere, kreatore sadržaja i preduzeća koja žele da se prošire na podkasting. On pojednostavljuje proces kreiranja podkasta, omogućavajući korisnicima da transformišu ideje u kompletne podkaste za nekoliko minuta.

Maverick

Maverick je alat za video marketing koji je AI generisan za personalizovane interakcije kupaca u prodavnicama e-trgovine. Nudi integraciju sa popularnim platformama za e-trgovinu, automatizovanu personalizaciju, unapred napravljene skripte i templejte, besplatan demo i stručnu podršku. Maverik pomaže u poboljšanje korisničkog iskustva, od vožnje kroz vebsajt i interakciju sa korisnicima, pa do smanjenje zahteva za povraćaj novca i pružanje personalizovane korisničke podrške.

Lalal.ai

LALAL. AI je AI-powered vocal and instrumental track remover koji nudi brzo i precizno odvajanje zvuka i glasa sa svojim vlasničkim Phoenix algoritmom i brzim cepačima ostalim segmentima audija. Kompatibilan je sa različitim audio i video formatima, kao što su MP3, OGG, WAV, FLAC, AVI, MP4 i još mnogo toga. Idealan je za različite korisnike, kao što su muzičari i producenti, kreatori sadržaja i audio inženjeri. U ponudi je besplatni stem pregled i plaćeni paketi za potpuno preuzimanje alata.

TTSLabs

Twitch strimeri mogu da personalizuju svoje tekstualne priloge za govor pomoću TTSLabs-a dodavanjem prilagođenih glasova, jednoslojnih zvučnih klipova i još mnogo toga! Sve uz pomoć AI TTS-a i besprekorne Twitch, Streamlabs i Streamelements interakcije.

Beatoven.ai

Beatoven.ai je AI alat za proizvodnju muzike dizajniran da kreira jedinstvenu muziku zasnovanu na raspoloženju za video sadržaj. Nudi personalizovano iskustvo, napredne AI tehnike i GDPR usaglašenu privatnost i zaštitu podataka. Idealan je za video producente, kreatore sadržaja i oglašivače koji žele da poboljšaju angažovanje gledalaca.

Audio strip

Besplatna, skoro savršena vokalna i instrumentalna izolacija! Najefikasniji alat koji koriste DJ-evi za razdvajanje glasova od prateće muzike u audio datotekama. Sjajan AI alat za DJ-eve.

Voice mod

Urnebesan i zloslutni program za promenu glasa zove se Voicemod. menjač glasa i moderator sa funkcijama koje konvertuju vaš govor u ženski ili u glas robota.

Cleanvoice AI

Cleanvoice AI je alat dizajniran da poboljša audio snimke uklanjanjem određenih reči, poštapalica, zvukova mljackanja usta ili mucanja. Ima višejezičnu podršku, poboljšanje zvuka, izvoz vremenske ose i besplatnu 30-minutnu vožnju kroz ceo program. Dizajniran je da pomogne podkasterima i kreatorima sadržaja da poboljšaju kvalitet zvuka i smanje vreme uređivanja. Jednostavno, odličan AI alat.

AI alat za uklanjanje poštapalica, šuma u audiu, buke

Podcastle

Podcastle je platforma za audio i video kreiranje koju pokreće AI dizajnirana da pomogne podkasterima da kreiraju, uređuju i distribuiraju visokokvalitetne podkaste. On sadrži “all-in-one” platformu, daljinske intervjue, alatke za AI kreiranje sadržaja i mobilne aplikacije za mogućnost snimanja u pokretu. Idealan je za profesionalne podkastere i amaterske podkastere koji traže platformu koja se lako koristi za kreiranje i deljenje sadržaja. Sjajan AI sajt.

Altered

Altered Studio je profesionalni AI softver za promenu glasa od poverenja glavnih medijskih studija. Nudi moćno rešenje za kreiranje očaravajućih glasovnih performansi koristeći naprednu AI tehnologiju promene glasa. Ključne funkcije uključuju AI izmenu glasa, poverenje u industriju, poboljšano korisničko iskustvo i korišćenje predmeta za različite potrebe audio produkcije.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like