AI alati za Fashion koje morate koristiti ako ste u toj industriji

Zdravo, narode! Danas bih želeo da razgovaramo o nekim fascinantnim AI alatima koji su namenjeni za modnu industriju i koje transformišu modni biznis. Veruj mi, ovi proizvodi su prava stvar, i poseduju ludilo neke funkcionalnosti koje će vam mnogo olakšati i ubrzati poslove i procese rada.

AI ima potencijal da optimizuje proizvodne procese i resurse, što dovodi do ekološki prihvatljivijih i održivijih modnih praksi. Kao neko kome je stalo do okoline, ovo je muzika za moje uši.

Prototip vaših ideja za modni dizajn sa AI. Kreirajte beskonačno slika proizvoda realističnog izgleda kako biste popunili svoje table za proizvode i pojačali proces dizajniranja. Lako vizualizujte dizajn proizvoda pre odlaska u proizvodnju.

Make mockup product proizvod fashion AI veštačka inteligencija ai sajtovi alati

Hair Beards: AI-Powered Hairstyle Discovery

Otkrijte svoju novu frizuru sa AI.

Funkcije:

 • Isprobavanje novih frizura pre nego što se posvetite promeni
 • Vizualizacija različitog izgleda za posebne događaje
 • Istraživanje različitih stilova različitih nacionalnosti i rasa

Ai sajtovi fashion

Inktee AI je platforma sa AI tehnologijom koja pretvara tekst u jedinstvene i zapanjujuće grafičke slike i takve lepi na majicu. Drugim rečima, možete da izdizajnirate bilo koji dizajn na majici tako što ćete ispisati ono što želite. Ključne funkcije i prednosti uključuju:

 • AI generisani dizajni: Pretvara tekstualne upite u visokokvalitetne, živopisne slike prilagođene potrebama korisnika
 • Lako prilagođavanje: Jednostavan i bez napora proces kreiranja personalizovanih majica
 • Visokokvalitetni proizvodi: Svaka majica je jedinstvena, dobro napravljena i dizajnirana samo za korisnika

Hair by AI je asistent za frizuru sa AI tehnologijom dizajniran da pomogne ženama da pronađu svoj savršen izgled. Ključne funkcije i prednosti uključuju:

 1. Realistični predlozi za frizuru: Kombinuje fotografije korisnika sa AI tehnologijom za prilagođene preporuke
 2. Najrazličitije: Nudi preko 550 prilagođenih frizura u više nacionalnosti
 3. Ušteda vremena: Pojednostavljuje proces pronalaženja personalizovanog izgleda
 4. Bezbednost podataka: Koristi procesor plaćanja nezavisnog proizvođača i ne skladišti informacije o kreditnoj kartici

Botika je softverska platforma sa AI tehnologijom dizajnirana da pomogne onlajn prodavcima odeće da kreiraju hiperrealistične fotografije proizvoda za odeću. Ključne funkcije i prednosti uključuju:

 • AI tehnologija: Proizvodite beskrajnu raznovrsnost slika na modelu, eliminišete tradicionalne fotošopove i troškove
 • Kompatibilnost Ecommerce platforme: Neprimetno radi sa vodećim ecommerce platformama
 • Raznovrsno generisanje slika: Kreiranje slika sa širokim spektrom različitosti, etničke pripadnosti, frizure, izraza lica i pozadine

Sve u svemu, Botika nudi revolucionarno rešenje za modnu industriju korišćenjem sintetičkih medija za kreiranje realističnih i raznovrsnih slika proizvoda za odeću.

CALA olakšava dizajniranje, proizvodnju i isporuku sopstvenih potpuno prilagođenih modnih proizvoda. CALA obezbeđuje sve što vam je potrebno. Pomoć pri dizajniranju. Sa moćnim funkcijama kao što su obaveštenja u aplikaciji, upravljanje zadacima i komentarisanje u realnom vremenu – tako da možete da povećate produktivnost u studiju ili u programu. Dakle, verovatno najbolji AI alat – možete da dizajnirate, da integrišete na svoj vebsajt i da pratite lager, kao i da kontrolišete lager, odgovarate na komentare itd.

FashionAdvisor.AI je alat sa AI tehnologijom koji koristi GPT3 tehnologiju za pružanje instant odgovora na pitanja vezana za modu. Ključne funkcije i prednosti uključuju:

 • Efikasan i jednostavan za korišćenje: Brzo dobijate odgovore i predloge za modne upite
 • Obrada prirodnog jezika: Razume upite korisnika i generiše tačne odgovore
 • Širok spektar saveta: Nudi smernice o odevnim kombinacijama, koordinaciji boja i još mnogo toga

Drugim rečima, možete da pitati ovaj fashion AI da li roze košulja dugih rukava sa prugama ide uz bermude na sandale u čarapama.

Na kraju krajeva, ovi AI alati će promeniti igru i navike kakve poznajemo i radujem se što ću videti kako nastavljaju da transformišu industriju. Ukoliko imate predloge ili ideje ili vam je potrebna pomoć, pišite mi 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like