Tri jako moćna i neverovatna AI alata koja morate da probate!

U današnje vreme, veštačka inteligencija se često pominje u neobaveznim razgovorima. Čak ni mi nismo mogli da predvidimo ogromno uzbuđenje koje će ChatGPT generisati 2023. godine. Prilično je zapanjujuće koliko se ova industrija brzo razvija i kako utiče na naše živote.

Kao ljubitelj AI alata, uveravam vas da je AI potencijal beskonačan. Probao sam preko 70 AI alata do sada i neverovatno je dokle je tehnologija otišla.

Elem, objavljivanjem ChatGPT-a došlo je do širenja AI alata, što čini ovo uzbudljivim vremenom za život. Novi proizvodi sa AI tehnologijom se redovno razvijaju, i poboljšavaju naše živote na načine koje nikada nismo mogli da predvidimo. AI transformiše način na koji komuniciramo sa tehnologijom, od virtuelnih asistenata koji se aktiviraju glasom do automobila koji imaju auto-pilot funkciju.

Mnoštvo alata za veštačku inteligenciju takođe menja način poslovanja. Kao neko ko uvek uči i usavršava se sa AI, željan sam da podelim najnovije AI tehnologije sa vama.

Hajde da istražimo uzbudljiv svet veštačke inteligencije!

  1. Wonder Dynamics

Izuzetan kvalitet alat koji proizvodi Wonder Dynamics nastavlja da me iznenađuje, a ja nemam izbora nego da kažem da je ovo jedan zaista, zaista izuzetan alat koji će sutra mnogi koristiti. Iskreno, uvek sam mislio da su specijalni efekti korišćeni u filmovima intrigantni, ludilo napravljeni, užasno komplikovani za montažu (što i jeste!), i oduvek sam želeo da stvorim svoje. Kapiram da je uz ovaj alat to jednostavnije.

Stvaranje ove AI tehnologije koja je zaisgurno game changer, sa druge strane, ima potencijal da tu fantaziju učini stvarnošću u ne tako dalekoj budućnosti.

Koristeći fantastičnu tehniku pod nazivom Wonder Dynamics, kompjuterski generisane figure mogu imati svoju animaciju, osvetljenje i kompoziciju unutar scene uživo koja se obavlja automatski.

Zbog toga postoji bukvalno bezbroj šansi za vizuelnu priču koju korisnik može da kreira.
Jedva čekam da vidim kakve će fantastične stvari proizaći iz sledećeg otkrića u tome kako se ljudi povezuju sa vizuelnim materijom, bićima, likovima. Čekam da vidim kakve će neverovatne stvari napraviti.

Startap Wonder Dynamics iza kog stoje Nikola Todorović, filmski stvaralac i stručnjak za vizuelne efekte, i glumac Taj Šeridan ima sledeći cilj: uz pomoć veštačke inteligencije i mašinskog učenje želi da omogući nezavisnim filmskim stvaraocima sa nižim budžetima da izrade vrhunske vizuelne efekte koji se sreću u blokbasterima.
Intervju sa Nikolom možete pročitati na sajtu Netokracije.

Wonder dynamics SEO animiranje AI alat nikola ivandabetic

Elem, sigurno ću posvetiti veliki deo slobodnog vremena korišćenju ovog AI alata kako bih vam sledeći put predstavio detaljnije. WD otvara toliko mogućnosti za kreativno izražavanje, jedva čekam da eksperimentišem sa njim i vidim šta mogu da smislim.

Naravno, baš kao i sa bilo kojom drugom najsavremenijom novom tehnologijom, procedura za dobijanje pristupa Wonder Dynamics-u je još uvek u fazama u ovom trenutku.
Zainteresovani korisnici moraju da popune formular kako bi napravili zahtev za pristup alatu.

  1. Video Highlight

Programiranje, AI, vesti i komedije cenim raznovrsnost. Ograničavam YouTube tokom nedelje pošto gledanje video snimaka oduzima mnogo vremena i odvlači pažnju.

Ali šta ako postoji jeste AI alat koji mi je dozvolio da brže gledam omiljene video snimke? Pomoć za video isticanje i sumiranje sadržaja. Ove dve revolucionarne tehnologije mi omogućavaju da brzo i jednostavno uhvatim ideju o videu, a da ga ne gledam.

Video highlight sumiranje AI alat youtube jutjub

Prvi alat, Video highlight, rezimira sadržaj kreatora po vremenskom periodu. Video highlight će automatski sumirati Stiva Džobsa motivišući predavanje u zavisnosti od više vremenskih okvira ako samo kopiram link YT videa. Ovo mi pomaže da razumem Džobsovu poruku, a da ne vidim ceo video. Mogu da zapišem svoje misli i nastavim svoj dan. Dakle, da ne biste gledali ceo video, možete da proletite kroz tekst.

Sumiranje, druga opcija, isporučuje kraći video rezime.

Alat Sumiranje može da sumira neki duži podkast, na primer. Mogu da uhvatim suštinske tačke govora, a da ne sagledam celu stvar. Svakako sjajna stvar i dodajte ga u omiljene alate.

  1. Tango

Ako ste ikada morali da razvijate standardne operativne procedure (SOP) ili uputstva “korak po korak”, znate koliko proces može da bude zamoran i dugotrajan.

Tango dolazi ovde u igru; To je najsavremenija tehnologija koja vam može pomoći da ubrzate ovaj proces i uštedite vreme.

Tango AI alat korak po korak uputstva

Tango se može koristiti na različite načine. Na primer, ako ste projektant aplikacije koja prodaje neke artikle, možete da koristite Tango da biste dali uputstva “korak po korak” za najvažnije funkcije proizvoda, procedure plaćanja, načine zarade i još mnogo toga.

Tango vam takođe može pomoći ako ste proizvođač sadržaja koji angažuje pripravnike ili nove zaposlene da podese svoje računare i pišu u željenom stilu.

Kako se Tango može koristiti? Iskreno, to je prilično jednostavno. Prvo instalirajte Tango Chrome ekstenziju, a zatim kreirajte nalog. Kada budete spremni da napišete kompletno uputstvo za upotrebu, jednostavno pokrenite Tango ekstenziju i počnite da snimate svoju tehniku.

Tango će automatski fotografisati vaše aktivnosti i dodavati ih u vaš vodič, zajedno sa detaljnim objašnjenjima. Tangova najbolja karakteristika je njegova jednostavnost.

Tango ne zahteva nikakvo tehničko znanje za upotrebu; Veoma je lako. Možete da delite vodič sa drugima kada završite ono što ste započeli.

Ako vi imate neki strava AI tool, predložite 🙂 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like