Kako je brand Old Spice postao hit danas

Brand Old Spice je poznat po svojim šaljivim i duhovitim reklamama, ali pre nekoliko godina Old Spice nije bio toliko popularan. Tada je agencija Wieden + Kennedy preuzela brend i lansirala seriju viralnih reklama koje su postale hit na društvenim mrežama. Jedna od najpoznatijih reklama je “The Man Your Man Could Smell Like”, u kojoj glumac Isaiah Mustafa govori ženama da njihovi muškarci mogu da mirišu kao on ako koriste Old Spice proizvode. Ova reklama je imala više od 46 miliona pregleda na YouTubeu i dovela do povećanja prodaje Old Spice proizvoda za 107%.

Tri najpoznatije reklame: 

  1. “The Man Your Man Could Smell Like” je jedna od najpoznatijih Old Spice reklama, u kojoj glumac Isaiah Mustafa govori ženama da njihovi muškarci mogu da mirišu kao on ako koriste Old Spice proizvode. Ova reklama je imala više od 46 miliona pregleda na YouTubeu i dovela do povećanja prodaje Old Spice proizvoda za 107%.
  2. “Old Spice: The Man Your Man Could Smell Like (Response)” je serija reklama u kojoj glumac Isaiah Mustafa odgovara na komentare i pitanja ljudi sa YouTubea. Ove reklame su postale hit na društvenim mrežama i doneli još više pažnje za brend Old Spice.
  3. “Old Spice: The Man Your Man Could Smell Like – Re-Smell It” je reklama koja se pojavila nakon uspeha prve “The Man Your Man Could Smell Like” reklame. Ova reklama ponovo uključuje glumca Isaiah Mustafu i ima šaljiv i duhovit ton koji je postao prepoznatljiv za brend Old Spice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like