Sve što vam je potrebno za pokretanje biznisa uz AI besplatne alate!

Veliki je izazov doneti odluku i započeti sopstveni biznis. Uvek su pitanja Kako? Gde? Da li ću uspeti?
U ovom tekstu želim svima vama da olakšam početak biznisa. Nisu vam potrebni nikakvi kursevi, ljudi sa po nekoliko godina iskustva koji će vam u startu naplatiti mnogo, jednostavno, dovoljno je da imate volju i istrajnost. Ukoliko vam posao krene, preporučujem vam da angažujete ljude koji će vam pomoći. Do sada sam pomogao preko 25 malih, srednjih i velikih kompanija gde sam im pružio rešenja, usmerio na kreativan put i omogućio da jednostavnije koriste određenu tehnologiju.
Alati koje ću preporučiti nikada ne mogu zameniti kreativnost i ljudstvo, ali će vam svakako odlično pomoći na početku vašeg posla ?
Sa veštačkom inteligencijom koja se neprestano razvija velikom brzinom, sada postoje mnogi online alati koji mogu da pomognu u svemu, od dizajniranja logotipa do izrade web stranice – čime se umanjuje deo stresa koji dolazi sa pokretanjem posla.

Kako bih vam preporučio adekvatne AI alate koji koštaju minimalno ili su besplatni, pritom su odlični, potrebno je najpre da napravimo jedan scenario kako bih vam detaljno dočarao celokupan proces.

Recimo da započinjete biznis prodaja ženske garderobe.

Lista AI alata za pokretanje biznisa će biti organizovana onako kako bi i sam postupak pokretanja posla započeo, prvo nam treba naziv biznisa.

Potrebno mi je ime za biznis!

 1. Namelix je namenjen generisanju jedinstvenih, brendiranih imena za poslovanje. On kombinuje AI tehnologiju sa prilagođenim preporukama, stvarajući kratka i privlačna imena koja odgovaraju idejama korisnika.Osim toga, Namelix integriše se sa Brandmark.io, obezbeđujući usluge dizajniranja logotipa pomoću veštačke inteligencije. Ova funkcionalnost čini ga idealnim za preduzetnike koji traže nezaboravno i jedinstveno ime za svoj novi posao, marketinške stručnjake koji žele da se ribrendiraju ili lansiraju nove proizvode sa zvučnim imenima, kao i vlasnike poslova kojima je potreban profesionalni dizajn logotipa za njihov brend.

  Kreiranje imena AI alat za generisanje imena za firmu domena besplatan

  Sve u svemu, Namelix nudi neprocenjivo rešenje za kreiranje prepoznatljivih imena i logotipa, pomažući poslovnim subjektima da se istaknu na tržištu.

Pored prodavnice koja se nalazi u Njegoševoj ulici želim i domen za svoj vebsajt

 1. NameSnack je alat dizajniran da pomogne preduzetnicima i vlasnicima poslova da pronađu jedinstvena i brendirana imena. Ovaj alat koristi kombinaciju mašinskog učenja i ključnih reči da bi generisao kreativna imena za poslovanje, startpaove, i više.Dodatno, NameSnack proverava dostupnost domenskih imena za registraciju, omogućava korisnicima da dizajniraju svoj logotip kako bi se uklopio u njihov brend, i nudi opcije za imenovanje na različitim jezicima.

  Kreiranje imena za firmu kreiranje domena besplatno

  NameSnack je idealan za preduzetnike koji traže jedinstveno i brendirano ime za svoj novi poduhvat, vlasnike poslova koji žele da ribrendiranje ili prošire svoj posao s novim imenom, i marketinške stručnjake koji trebaju kreativne opcije imenovanja za kampanje ili proizvode.

  Na kraju, NameSnack pruža besplatno i korisnički prijateljsko rešenje za otkrivanje jedinstvenih poslovnih imena i dizajniranje prilagođenih logotipa.

Drugi alat za kreiranje domena je,

 1. Naming Magic je alat baziran na veštačkoj inteligenciji, dizajniran da pojednostavi proces davanja imena kompaniji i pronalaženja odgovarajućeg domena. Ključne karakteristike i prednosti ovog alata obuhvataju upotrebu GPT-3 tehnologije, koja koristi naprednu obradu prirodnog jezika za generisanje kreativnih imena kompanija.Kreirajte vaše ime za biznis besplatno online AI alat za kreiranje imena vaše firme kako da kreiram ime za moju firmu besplatno

  Alat je korisnički orijentisan, što znači da korisnici lako mogu uneti opise proizvoda i ključne reči kako bi dobili predloge generisane AI. Takođe, Naming Magic je posebno dizajniran za preduzetnike koji žele da razmišljaju o imenima kompanija.

  Naming Magic je pogodan za različite stručnjake, uključujući osnivače startpaova koji trebaju jedinstveno i prikladno ime za kompaniju, preduzetnike koji žele da obezbede odgovarajući domen za svoj posao, i poslovne konsultante koji pomažu klijentima u naporima za imenovanje i brendiranje.

Kreiran od strane Swift Ventures + OpenAI, Naming Magic nudi kreativno i efikasno rešenje za imenovanje kompanija i odabir domena.

 1. DomainsGPT je alat koji koristi veštačku inteligenciju kako bi generisao brendirana i zapamćena imena za vašu kompaniju. On nudi mogućnost odabira iz različitih tipova imena – od kombinacija reči, preko neengleskih reči, do nesporazuma u pisanju. Sve što trebate da uradite je da opišete šta gradite, i prepustite se iznenađenju koje će vam AI pružiti!Izrada domaina, kreiranje domena

  Ovaj inovativni alat uklanja nagađanja i stres iz procesa imenovanja, pružajući vam pristup bazi podataka sa hiljadama potencijalnih imena koja su kreirana da budu jedinstvena, pamtljiva, i relevantna za vaš posao. Bilo da tek počinjete ili ste već uspostavljena firma koja želi da se ribrendira, DomainsGPT nudi fleksibilno rešenje za generisanje imena koje može da se prilagodi vašim specifičnim potrebama.

Dabetiću, brate, zar prvo nije trebalo da uradimo Logotip? 

 1. Namecheap Logo Maker je intuitivan AI alat koji bez muke generiše veliki broj logotipa. Odgovaranjem na samo nekoliko pitanja, dobićete stotine logotipa koje možete besplatno preuzeti.
 2. Looka je online alat za kreiranje logotipa koju pokreće veštačka inteligencija. Omogućava jednostavno kreiranje prelepih logotipa kroz intuitivan interfejs i preko 100 šablona. Ovaj alat je ekonomična alternativa angažovanju dizajnera, nudeći profesionalne logotipe za komercijalnu i nekomercijalnu upotrebu. Idealan je za startape, mala preduzeća i profesionalce. Isprobajte ovaj alat odmah OVDE.Dizajn logotipa, brenda, izrada vizitkarti, majica, dukserica, branding vaše firme, brending vaših proizvoda, štampa, šivenje, izrada,

Ok, potreban mi je copywriter!

Copywriter će da mi generiše tekst za vebsajt, da uradi copy za vizuale na društvenim mrežama, da opiše opise proizvoda itd.

 1. ChatGPT je moćan AI alat idealan za male biznise i novopokrenute firme. Njegova napredna funkcionalnost može služiti kao copywriter, pomažući u generisanju kreativnog i upečatljivog sadržaja, od blog postova do marketinških materijala. Smanjuje vreme i troškove zapošljavanja profesionalnih pisaca, dok pruža kontinuiranu, efikasnu podršku u stvaranju sadržaja.
 2. QuillBot je izvanredan AI alat, koji koriste pisci, kopirajteri i firme svih veličina. Obezbeđuje brojne funkcionalnosti kao što su Paraphraser – elegantno parafraziranje teksta, Grammar Checker – za preciznu gramatiku i pravopis, i Plagiarism Checker – za detektovanje plagijata. Alat uključuje i Co-Writer za asistenciju u pisanju, Summarizer za sumiranje sadržaja, Citation Generator za citiranje izvora, i Translator za precizno prevođenje teksta. QuillBot je povoljan, korisnički orijentisan i podržava ekstenzije za Google Chrome i Microsoft Word. Takođe ima funkcije da uzmete od drugih tekst, potom da provučete kroz QuillBot i da kreirate potpuno svoj tekst sa identičnim kosturom. Probajte QuillBot, kliknite OVDE i testirajte.QuillBot alat za AI copywriting, pisanje, kreiranje teksta, proveravanje teksta, provera plagijata

Kako da dođem do profesionalnih fotografija? 

 1. MidJourney je izvanredan alat za sve ljubitelje fotografije. Bez obzira da li ste profesionalac, amater ili samo neko ko voli da eksperimentiše sa vizualnim izražajem, MidJourney je idealan za vas. Sa svojim intuitivnim interfejsom, MidJourney olakšava uređivanje, obradu i deljenje fotografija. Širok spektar filtera i alata za uređivanje omogućava vam da svaku fotografiju pretvorite u remek-delo. Izrađujte impresivne fotokolaže, isprobavajte različite efekte i istražite bezbrojne mogućnosti koje MidJourney pruža.midjourney ivandabetic alat za kreiranje slika

Potrebni su mi vizuali za društvene mreže

 1. Canva je jedan od najpoznatijih alata za kreiranje vizuala. Ovaj user-friendly alat omogućava korisnicima da dizajniraju profesionalne grafike za različite društvene mreže, bez potrebe za naprednim tehničkim znanjima. Canva nudi širok spektar predložaka, fontova, ikona i slika, čineći proces dizajniranja brzim i jednostavnim.Canva ivandabetic kreiranje slika, vizuala, za početnike

Potrebni su mi mokapovi za prezentaciju, video, slike, vizuale, za sve! 

 1. Placeit je sveobuhvatna platforma za dizajn koja omogućava korisnicima da lako kreiraju različite vrste vizualnog sadržaja. Sa velikom kolekcijom šablona, korisnici mogu dizajnirati logotipe, izraditi mokapove kreirati video sadržaj, dizajnirati majice, web sajtove i još mnogo toga.Vebsajt za kr eiranje mokapova, mockupova, kreiraj mockup, mokap

  Ovaj alat je posebno koristan za brendove i preduzetnike, jer olakšava kreiranje profesionalnih dizajna bez potrebe za tehničkim veštinama ili skupim softverom. Bilo da kreirate promociju za društvene mreže, logo za novi brend ili animirani video, Placeit nudi širok spektar opcija koje mogu zadovoljiti sve vaše potrebe za dizajnom.

  Placeit je takođe koristan za testiranje dizajna, jer omogućava korisnicima da vide kako će njihovi dizajni izgledati u različitim scenarijima, poput majica, bilborda ili web stranica. Sve u svemu, Placeit je koristan i pristupačan alat za svakoga ko treba da kreira atraktivan vizualni sadržaj.

Potreban mi je i video! 

 1. InVideo je AI alat koji omogućava korisnicima da kreiraju video sadržaj visokog kvaliteta za različite platforme.

Ovi AI alati nisu samo moćni, oni su i besplatni ili minimalno skupi, i mogu da vam pomognu da brzo i lako pokrenete sopstveni biznis. Ukoliko vam je potrebna pomoć, pišite mi.
Srećno na vašem poslovnom putu! 🙂
Ukoliko vam pak treba ideja za biznis, možete pogledati kategoriju Startup Pitch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like