Dva AI alata za Microsoft Excel i Google Sheets

Danas želim da vam predstavim dva sjajna AI alata za Microsoft Excel i Google Sheets koje sam lično koristio i koje vam toplo preporučujem. Prvi od njih je Excelformulabot, program koji pokreće AI, a koji vam omogućava brzo i jednostavno generisanje Excel formula na osnovu pisanih uputstava.

AI excel eksel formula veštačka inteligencija ivandabetic AI

Ovaj alat ima nekoliko važnih karakteristika i benefita koje ga izdvajaju:

  • Kompatibilnost: Podržava kako Google Sheets, tako i Excel, što ga čini pristupačnim za obe platforme.
  • Korisnički prijatan interfejs: Pruža jednostavan za korišćenje interfejs koji olakšava kreiranje i razumevanje formula.
  • Kalkulator troškova: Pomaže vam da izračunate trošak utrošenog vremena na razvoj formula.
  • Besplatan za korišćenje: Pruža slobodan pristup važnim funkcijama bez troškova.

Excelformulabot je idealan za različite profesionalce, kao što su data analitičari koji žele da povećaju svoju produktivnost u Google Sheets i Excel-u, poslovni ljudi koji žele da ubrzaju proces kreiranja formula, kao i nastavnici i studenti koji žele da bolje razumeju Excel formule. Više od 1 milion korisnika širom sveta veruje Excelformulabotu da im pomogne da rade brže i pametnije sa Excelom i Google Sheets-om.

AI excel formula veštačka inteligencija eksel sve excel formule google sheats

Drugi alat koji želim da vam predstavim je GPTExcel, program koji je takođe baziran na veštačkoj inteligenciji i omogućava brzo kreiranje i dešifrovanje Excel i Google Sheets formula. GptExcel je odličan izbor za one koji žele da pojednostave svoje iskustvo sa radom na tabelama, jer je do sada razvio preko 12.324 formule.

Ključne karakteristike GptExcel-a su:

  • Kreiranje formula za Google Sheets i Excel pomoću veštačke inteligencije
  • Jednostavno razumevanje i objašnjavanje formula
  • Kompatibilnost sa Google Sheets i Microsoft Excel-om

Upotreba GptExcel-a može pojednostaviti kompleksne operacije sa tabelama, uštedeti vreme kreiranjem formula na brz način, kao i povećati produktivnost i tačnost u radu sa tabelama.

Nadam se da će vam ovi sjajni AI alati pomoći da efikasnije radite sa Excelom i Google Sheets-om. Isprobajte ih besplatno i uverite se sami u njihovu moć.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like