QuillBot AI alat koji mnogi koriste!

Testirao sam jedan jako dobar alat koji možete sebi da priuštite i koji nije mnogo skup QuillBot.
Ovaj alat ne samo da koriste mnogi pisci, kopirajteri, kolumnisti, već i mnoge male, srednje i velike firme. U nastavku ću pokušati detaljno da vam prikažem sve funkcionalnosti ovog AI alata koji je nastao 2017. godine, a koji je u poslednje vreme, porastom AI tehnologije i vebsajtova, mnogo napredovao i uveo mnogo novih funkcionalnosti.

 1. Paraphraser – Poetski rečeno, Paraphraser je poput školjke koja izbacuje bisere. ? Uzmete jednu rečenicu ili paragraf i on izbaci nekoliko elegantnih, sofisticiranih parafraza. Moja prva reakcija je bila “Zar ovo nisam mogao da napišem sam?!” Postoji nekoliko režima, odnosno opcija. Korisnici najčešće koriste Fluency ili Creative. Takođe imate i opcije kada odaberete Custom polje, ponuđeno vam je Pro SEO ili Like a TikTok influencer.?✨

  quillbot ai alat za pisanje tekstova i sadržaja

 2. Grammar Checker – Svi smo mi ljudi pre nego pisci. ?‍♂️ Ponekad pravimo gramatičke greške, pogotovo kada pišemo u žurbi. Ali, hvala bogu, Grammar Checker je tu da nas spasi. ? On je kao detektiv koji pronalazi i ispravlja te zločine protiv gramatike i pravopisa. Za početnike u pisanju, ovo je pravi anđeo čuvar. Trenutno je na tri jezika i najavili su da će izbaciti ove godine dodatne jezike. Svakako mnogo korisno, a tačnost mu je 98.9%, svakako bolji od Gugla i Grammarly-a. Dobra stvar jeste što uz ovu opciju možete da savladate gramatiku i pravopis stranih jezika, a generalno QuillBot koriste mnoge korporacije za proveru pravopisa u mejlovima i prezentacijama.

  QuillBot alat za tekst, proveravanje gramatike, pisanje tekstova, proveravanje plagijata

 3. Plagiarism Checker – Jedna veoma ozbiljna opcija – čekiranje plagijata. Kako je došlo do ove opcije? Kada je 2017. godine nastao QuillBot cilj mu je bio na pomogne studentima da pišu tekstove, eseje i radove. Tada je QB imao opcije za kreiranje i modifikovanje sadržaja. Kako bi bili pravedni ubrzo su dodali i opciju Provera plagijata kako bi mogli i profesori i svi oni koji žele da provere da li je neki rad, blog, tekst, novinarski članak, esej ili doktorski rad plagijat. Ponekad je teško razlikovati inspiraciju od plagijata. ?
  QuillBot-ov Plagiarism Checker je kao super detektiv, koji je tu da vas zaštiti od nehotičnog plagijata. ?️‍♂️ U ovom primeru sam ubacio samo deo knjige Mamin test na engleskom jeziku. Ova opcija ima izlaz na net i stoga u realnom vremenu proverava sav sadržaj koji je dostupan na internetu.

  Alat za plagijat. Kako proveriti tekst da li je plagijat? Alati za plagijat

 4. Co-Writer – QuillBot kao ko-autor je kao da imate bliskog prijatelja koji je uvek tu da vam pomogne. ?‍♀️ Ne morate otvarati novu karticu da biste istražili, sve je na jednom mestu. To je kao da imate svoju mini-biblioteku gde možete da parafrazirate, sumirate, dobijate predloge za tekst, istražujete i brojite reči. ??️
  Drugim rečima, ovo je najposećenija opcija jer upravo ovu opciju mnogi korisnici koriste za pisanje tekstova.
  Evo kako sam uradio pasus iznad ali malo drugačije:

  Sa QuillBot-om, osećaćete se kao da radite sa pouzdanim prijateljem koji je tu za vas kad god vam je potreban. ?‍♀️ Nema potrebe da prelazite na novu karticu jer je sve što vam treba upravo ovde. Sa alatima poput brojača reči, sinonima, predloženog prepisivanja i još mnogo toga, kao da imate biblioteku u dlanu. Korisnici često koriste ovu funkciju pri sastavljanju komunikacija, čineći je najomiljenijom.

  Dakle, možete da pravite varijacije jedne ili više rečenica ili celog pasusa ili celog romana koliko god želite, a da vam suština ostane ista. Odaberite opciju Creative ili Formal, Fluency, ili pak Expand gde ćete dobiti produženi tekst s obzirom na to da QuillBot ima AI tehnologiju.
  Dodatne kul opcije jesu da možete samo jednu rečenicu da ispišete i QuillBot AI će shvatiti i dopisati vam još nekoliko rečenica, odnosno da će vam predlog da birate nastavak rečenica. Sjajna opcija jeste što na osnovu teksta koji markirate može da vam da primere.

  QuillBot AI za pisanje tekstova

 5. Summarizer – QuillBot Summarizer je kao da imate vlastitog ličnog čitača koji vam sumira sve bitne tačke iz vaših članaka ili dokumenata. To je kao da imate svog ličnog poslušnog robota koji izvlači suštinu teksta za vas. ??Možete celu knjigu da sumirate u jednu stranu, odnosno da imate Short ili Long tekst. Takođe može da vam izvuče bitne rečenice ili paragrafe. Sjajna opcija!

  Sumiranje teksta odličan alat AI

 6. Citation Generator – Ako pišete ne-fikciju i trebate da citirate izvore, QuillBot to može obaviti za vas. To je kao da imate svog ličnog asistenta koji vam priprema citate prema vašim potrebama. ??
  QuillBot ima izlaz na internet i dovoljno je da upišete naslov knjige, filma, ili bilo kog sadržaja i dobićete citate koje možete da eksportujete na svom uređaju.

  Izvlačenje citata iz knjiga i novina AI alat quillbot

 7. Translator – Ukoliko vam je potrebno da prevedete tekst, QuillBot je tu. Ne samo da vam omogućava prevođenje teksta na drugi jezik, već vam i pomaže da održite ton i stil originalnog teksta. Radi odlično prevod bolje nego Google Translate ??️

  Prevod teksta QuillBot alat za prevođenje cele knjige

I sada da me pitate da li bih uzeo pretplatu za ovaj QuillBot?
Da, uzeo bih. Ukoliko se bavite pisanjem QullBot nije skup,
Ima godišnju pretplatu za 49.95$ ili mesečnu pretplatu za samo 9.95$.

Ovaj alat ima ekstenziju za Google Chrome i Microsoft Word, tako da ako pišete u wordu, dovoljno je da tu i ostanete i da sa strane imate sve nabrojane opcije 😉

Kliknite OVDE i testirajte besplatno QuillBot koji je trenutno najbolji na digitalnom tržištu.

Sa svim ovim funkcionalnostima na jednom mestu, moje iskustvo sa QuillBotom je bilo ništa manje od oduševljenja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like