Kreirajte svoj CV i LinkedIn profil u par klikova

Svaki dan se pojavljuju novi alati i tehnologije koji nam pomažu u poslovnom i karijernom razvoju. Međutim, jedna od najinteresantnijih tehnologija koja se pojavila u poslednje vreme je AI koji kreira biografije.

Postoji nekoliko sajtova koji koriste AI tehnologiju za pomoć korisnicima u kreiranju profesionalnih biografija. Jedan od takvih sajtova je Kickresume, koji je sve u jedan alat za karijeru koji vam pomaže da kreirate lep izgled vašeg CV-a ili pisma motivacije u sekundi. Njega pokreće OpenAI GPT-3, najmoćniji jezički model na svetu, i on može automatski proizvesti tekst koji je kao da je čovek pisao.

Drugi sajt koji se pojavio je Improve your resume, koji je dizajniran od strane najboljih HR ljudi.
Ova AI platforma odmah daje prilagođene povratne informacije o vašem CV-u i profilu na LinkedIn-u. Drugim rečima, može da vam sredi ceo LinkedIn profil. Dakle, pomoću ovog sajta možete dobiti 5 puta više intervjua i ponuda za posao.

U svakom slučaju, AI sajtovi koji kreiraju biografije su sjajan način da se prevaziđu problemi sa pisanjem CV-a i da se poboljša vaš profil na LinkedIn-u. Oni su pouzdan izbor za sve koji žele da poboljšaju svoje šanse za zaposlenje ili unapređenje karijere.

U svojoj karijeri pregledao sam preko 500 biografija i ukoliko vam bude potreban savet pišite mi.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like